ItalWax Benelux

Professionele cosmetica voor ontharing

Online wax kopen doe je snel, eenvoudig en veilig in de Italwax webshop.

“Wij geloven dat ontharen een echte schoonheidsbehandeling is die ervaring, continue innovatie en het gebruik van hoogwaardige producten vereist. Met Italwax is dit allemaal mogelijk”.

ItalWax biedt harsproducten speciaal ontwikkeld voor de professional. Alle harsproducten zijn geproduceerd volgens een moderne en klassieke Italiaanse formule. Om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen staat het hele productieproces onder streng toezicht van een eigen laboratorium in Milaan.

Milieuvriendelijke harsproducten

De harsproducten worden stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd in de ItalWax fabriek. Deze fabriek is voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde Duitse en Italiaanse apparatuur en is in staat om de natuurlijke en organische grondstoffen van de harsproducten intact te houden. Alle ItalWax harsen hebben een hoge adhesie (vermogen tot het binden met haren), waarbij het harsproces zo optimaal mogelijk verloopt: effectief, snel, veilig en relatief pijnloos.

Huidvriendelijke harsproducten

De ItalWax Top Formula lijn bevat een unieke synthetische samenstelling die allergische reacties voorkomt. Bovendien hechten de harsen slechts aan het haar en niet aan de huid, waardoor het harsproces minder pijnlijk is dan bij harsen met klassieke hars. Daarnaast proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de juiste harstechnieken om het harsproces zowel effectief als veilig te laten verlopen. Indien u een starter bent adviseren wij u om vooraf de instructievideo’s van de specialisten van ItalWax te bekijken. Deze video’s zijn op onze website onder ‘Instructievideo’s’ te vinden.

De exclusieve importeur en goedkoopste aanbieder van ItalWax binnen Nederland , België en Luxembourg!

Italwax.nl is de enige en voordeligste aanbieder van ItalWax hars en wax producten binnen heel Nederland, België en Luxembourg . Dankzij ons slimme en omvangrijke inkoopbeleid kunnen wij alle hars en wax producten tegen bodemprijzen aanbieden. U heeft bovendien het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het volledige orderbedrag en de verzendkosten worden dan op uw rekening teruggestort.

Kwaliteit & Certificering

De kwaliteit van de haarverwijderingsproducten van Italwax wordt gegarandeerd met GMP-certificering (Good Manufacturing Practice). We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen en testen elke inkomende en uitgaande batch in ons eigen laboratorium. Zeer nauwkeurige testen, verantwoordelijke houding en het volgen van de EU-voorschriften stellen ons in staat om een van de beste ontharingsproducten ter wereld te produceren onder ons merk "Italwax" en de Private Label-merken van onze klanten.

ItalWax producten groothandel

Heeft u interesse in de handige ItalWax producten? Bestel deze dan vandaag nog bij Italwax.nl! Wij bieden de laagste prijzen, hoge kwaliteit en bieden wij zeer hoge kwaliteit harsproducten en een uitstekende service. Het is uiteraard tevens mogelijk om in volume in te kopen. In het geval u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij staan graag voor u klaar.

Klantenservice