ItalWax

Italwax | Het bedrijf

Het Italiaanse Filo Bianco Srl is gespecialiseerd in het maken en produceren van hoogwaardige professionele producten voor biodepilatie. Wij produceren en leveren professionele cosmetica voor ontharing onder het private label of Italwax.

Moderne hightech-productie is uitgerust met de nieuwste Duitse en Italiaanse apparatuur waarmee tot 500.000 patronen per maand kunnen worden vervaardigd.
De fabriek is uitgerust met eigen geautomatiseerde lijnen voor de productie van het volledige assortiment epilatieproducten:

Lijn voor het maken en gieten van warme was in patronen en blikjes met gelijktijdige etikettering.
Lijn voor het vervaardigen en gieten van hete en filmwas in bakstenen en gevormde vormen.
Lijn voor productie en granulatie van hete en filmwas.
Lijn voor het verpakken van eindproducten, ongeacht het gewicht ervan, in zakken en dozen.
Lijn voor het maken en gieten van lotions voor pre- en post-epilatiezorg.
Lijn voor productie en gieten van paraffine.

Alle waxen geproduceerd door Filo Bianco Srl bieden een hoog adhesieniveau dat consistent zorgt voor een effectieve en veilige ontharingsprocedure. Waxen van Filo Bianco Srl worden gepresenteerd in overeenstemming met verschillende classificaties om fouten door beginnende schoonheidsspecialisten te voorkomen.

Bedrijf Filo Bianco Srl voert constant onderzoek uit en creëert innovatieve producten die de epilatieprocedure aanzienlijk vereenvoudigen. Ook is de fabriek in staat om verwante ontharingsproducten te vervaardigen: niet-geweven stof in reepjes (pakketten van 20 en 100 itm.) En rollen (50 m en 100 m) onder uw private label of Italwax-label. Filo Bianco Srl biedt contractproductie van een volledige lijn cosmetica voor ontharing onder het private label van de klant of het Italwax-label.