Verzenden & retourneren

Over onze verzendingen

Verzenden:

Italwax.nl bezorgt uw bestelling door geheel Nederland en Europa. Verzending vindt plaats binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, we streven er echter naar om dit binnen 24 uur te doen, mits het artikel in voorraad is. Verzendkosten is afhankelijk van plaats en het gewicht en wordt voor het afrekenen getoond.

Wanneer het bedrag onder de €75, incl. btw  valt hanteren wij de tarieven van PostNL.
Deze tarieven kunt u vinden op de site van PostNL.
Verpakkingkosten en administratie kosten worden niet gerekend.

 
Boven de €75,- is verzenden gratis (alleen in Nederland en België).

Retourneren:

Log in met uw ordernummer en/of e-mailadres op retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Maxxwellness niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Uitzonderingen retourneren:

Aangebroken producten worden niet retour genomen.