Laat je eigen private label ontwerpen en produceren!

Private Label

Filo Bianco S.r.l., eigenaar van het merk Italwax, is marktleider in de ontwikkeling en productie van wetenschappelijk bewezen, innovatieve ontharingsproducten en de supplementen daarvan. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, aangepaste formulering, grafisch ontwerp, productie en verpakking ten behoeve van uw eigen Private Label.

  • BRAND CREATION

Onze managers zullen gedurende het hele proces nauw met u samenwerken. We begeleiden u van concept naar productie en leggen het proces in detail uit, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

  • FORMULE ONTWIKKELING

Dankzij onze zeer ervaren chemici, die werken in ons professioneel uitgeruste laboratorium, kunnen we speciale formules of formule aanpassingen maken. Tegelijkertijd kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie beproefde, wetenschappelijk bewezen formules. U kunt de volledige lijn haarverwijderingsproducten maken: pre wax, after wax, zelfgemaakte crèmes en emulsies.

  • PACKAGING & DESIGN

Onze full-time grafisch ontwerpers zijn beschikbaar om een onvergetelijke, op maat gemaakte ontwerp te maken. U beschikt over een ruime keuze aan opties voor het labelen en afdrukmateriaal.

  • QUALITY CONTROL EN PRODUCTIE

Ons moderne, eigen laboratorium en zeer ervaren chemici bieden ons de mogelijkheid om kwaliteitscontrole uit te voeren bij elke stap van de ontwikkeling en productie van uw producten. De fabriek gebruikt de nieuwste technologische apparatuur om producten zo snel mogelijk te produceren, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Dankzij de hoge productiecapaciteit kunnen we huismerkbestellingen binnen twee weken produceren.

Alle producten worden gemengd, gevuld, afgedekt, geëtiketteerd, gecodeerd en verpakt volgens nauwgezette procedures en normen voor kwaliteitscontrole. Het testen van producten wordt uitgevoerd in verschillende stadia van formulering en productie om consistentie en kwaliteit te waarborgen.

Veel klanten hebben ons al toevertrouwd om hun eigen handelsmerken te produceren. Wij produceren private label voor klanten in de VS, Canada, Rusland, Oekraïne, het VK, Griekenland, Duitsland, Roemenië enz.

Private labelproductie is eenvoudig en winstgevend met Filo Bianco Srl omdat we onze beste faciliteiten aanbieden om uw exclusieve product te produceren.

Laat je eigen private label ontwerpen en produceren!