• Italwax Solo SOLO - Sugar Paste strong kit 180g

SOLO - Sugar Paste strong kit 180g

ItalWax Solo Sugar Paste Strong is een paste met een gemiddelde dichtheid voor gebruik in warme ruimtes en op huidzones met een hoge vochtigheidsgraad en temperatuur.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€9,95 .
Incl. btw

Sugar Paste strong kit 180g

ItalWax Solo Sugar Paste Strong is een pasta met een gemiddelde dichtheid voor gebruik in warme ruimtes en op huidzones met een hoge vochtigheidsgraad en temperatuur. Dit product, gemaakt volgens een beproefd recept, bestaat uit slechts drie ingrediënten: water, suiker en maïzena. De consistentie is uniek: de pasta is extreem kneedbaar en zacht, maar toch bestand tegen smelten en uitsmeren, waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

Een onderscheidend kenmerk van ItalWax suikerpasta is de hypoallergene samenstelling. De afwezigheid van citroenzuur in het product elimineert het risico op allergische reacties. Maïszetmeel werkt absorberend, waardoor er geen extra talkpoeder nodig is tijdens de procedure.

Kenmerken van het product ItalWax Solo Suikerpasta Sterk:

- hypoallergene samenstelling;
- Veilig voor de gevoelige huid;
- Langdurig consistentiebehoud;
- bevat geen kunstmatige toevoegingen;
- geschikt voor verschillende huidtypes;
- geoptimaliseerd voor manuele technieken;
- vereist geen speciale residuverwijderaars;
- ecologische en veilige samenstelling;
- gemakkelijk aan te brengen dankzij de plasticiteit;
- hoge efficiëntie in het ontharingsproces.

Gebruiksaanwijzing:

Verwijderingsmethode: zonder strips

Suikerpasta wordt altijd tegen de haargroei in aangebracht. De pasta wordt verwijderd in de richting van de haargroei. De bewegingen bij het aanbrengen van de pasta zijn altijd zacht en buigzaam. De bewegingen bij het verwijderen van de pasta zijn altijd duidelijk en snel. Voordat je de pasta verwijdert, moet je de huid op het behandelde gebied aanspannen, dit helpt om "plakken" te voorkomen en de pijn te verminderen. Niet meer dan 3 keer op dezelfde huidzone gebruiken om traumatisering te voorkomen. Niet gebruiken op gebieden met duidelijke huidbeschadiging en neoplasma. Houd er rekening mee dat onjuist of oneigenlijk gebruik van het product schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

Ingrediënten:
Gehydroliseerd maïszetmeel, sacharose, water, glucose

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen